Trouwen op Buitenlocatie De Belten & feesten

Trouwdag

Brasserie De Belten biedt de ideale trouwlocatie voor jouw bruiloft. Op de schitterende Buitenlocatie en in de sfeervolle Brasserie beleef je de mooiste dag van je leven zo mooi mogelijk. Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om dit waar te maken!

De mooiste dag van je leven

Verdient de mooiste locatie van Rheeze: de Buitenlocatie. Deze stellen wij ter beschikking, wanneer je bij ons je bruiloft komt vieren. 

De elegante boom, de mooie wilde grassen en het licht heuvelachtige landschap: dit zijn slechts enkele redenen om hier te trouwen. 

Ervaar het zelf: neem contact op en kom langs.

Familie fotoshoot

Is het weer eens tijd? Ja? Doe het dan gelijk goed: houd je familie fotoshoot bij Brasserie De Belten op de Buitenlocatie. Een locatie met decennia-oude, hoge bomen die uitkijken over een kalme weide. Zó mooi dat je er nauwelijks moeite voor hoeft te doen om een goede foto te maken. Te gek!

Plan een moment in met ons en je familie en kom langs. De vergoeding? € 75 óf de uiteindelijk foto’s zonder watermerk, met toestemming om deze op onze website en social media te gebruiken. Het is niet toegestaan om zonder toestemming foto’s te maken, daar het privéterrein is.

Feesten en partijen

Gezelliger wordt het niet. Onze crew is goed getraind voor feesten en partijen: ze weten hoe ze de lekkerste cocktails moeten maken, hoe ze een goede kop koffie moeten zetten en hoe een koffiespecial hoort te zijn. 

Daarnaast is onze keukencrew gespecialiseerd in het bereiden en klaarmaken van de beste borrelhapjes voor jouw feest of partij. Geef maar aan wat je wilt hebben; zij zorgen ervoor dat je maag goed gevuld blijft tijdens jouw feestje.

Feestje

Onze binnenruimtes en terras zijn perfect voor feestjes en partijen tot en met maximaal 150 personen. Allerlei drankjes, zoveel rondes hapjes als je maar wilt en ook aan muziek geen gebrek. Een feestje bij Brasserie De Belten zul je nooit meer vergeten!

Daarnaast kunnen wij ook allerlei versieringen verzorgen. Zo bieden we bijvoorbeeld 20 of meer opgeblazen heliumballonnen voor € 1,57 per ballon. Avondfeesten (alleen binnen – niet op de Buitenlocatie) bieden we vanaf €30 p.p. Voor meer prijzen en mogelijkheden neem je contact met ons op via onderstaande button of het contactformulier daaronder.

Neem contact met ons op