Chef-kok vacature
Ben jij een échte chef en wil jij onze gasten verwennen met heerlijke gerechten? Dan heb jij jouw baan gevonden! Voor onze Brasserie zijn wij per direct op zoek naar een chef kok met ervaring. Je krijgt alle vrijheid, de werktijden zijn mega relaxt (openingstijden keuken zijn van 12:00-20:00 uur), je kunt je eigen team én menukaart samenstellen! Hoe gaaf is dat?Brasserie De Belten
Brasserie De Belten is een heerlijke plek in het bosrijke Rheeze. Op slechts vijf minuten van Hardenberg kun je genieten van de combinatie van natuur en comfort. Een gevarieerde dinerkaart met drie gangen, een fijne lunchkaart en creatieve desserts: dit is dé keuken voor jou.
Wij zijn op zoek naar een chef of zelfstandig werkend kok, die ons parttime en/of fulltime komt versterken.
Regelmatig ben je in contact met de horeca manager. Je wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen, en bekijkt samen of alles in “jouw” keuken soepel verloopt. Wellicht ontbreekt er een gerecht dat op dit moment populair is, of moeten we juist iets schrappen van de kaart. Meedenken wordt enorm op prijs gesteld!
Wat je doet
- GLIMLACH – De gerechten gaan zonder jouw goedkeuring de keuken niet uit. Het garneren en decoreren van deze gerechten doe jij dan ook met een glimlach op je gezicht
- BLIJVENDE HERINNERING – Je zorgt dat de gasten aan hun vrienden en familie vertellen hoe heerlijk jouw gerechten zijn
- MOTIVEREN – Je daagt het team uit om iedere dag het beste uit zichzelf te halen
- MANAGEN – Je zorgt voor de bestellingen en de juiste voorraad van je producten
- FINANCIEEL BETROKKEN – Je bent iedere maand betrokken bij de resultaten van je foodcost en personeelskosten
- MISE EN PLACE – ofwel de voorbereidende werkzaamheden om jouw gerechten die ene fantastische smaak te geven
- VLEESKENNER – Schoonmaken en portioneren van diverse soorten vlees
- BEDRIJFSCULTUUR – Je kent De Belten-cultuur door en door en bent altijd bezig met het uiteindelijke doel om een glimlach op het gezicht van jouw gasten te toveren
- ONTWIKKELEN – Meedenken in de productontwikkeling binnen de formule
- PLANNEN – Je maakt een kloppende personeelsplanning
Wij vragen
- BESCHIKBAARHEID – van zo’n 38-40 uur per week
- KENNIS – Je hebt kennis van de HACCP richtlijnen
- ERVARING – en/of een opleiding als chef kok heeft onze voorkeur
- LEERMEESTER – is een pré
- BEGELEIDEN – Je bent sterk in het begeleiden van een team en weet jouw enthousiasme over te brengen
- LEKKER – Je houdt van lekker eten
Wij bieden
Een fantastische baan met veel vrijheid! Een leuke en uitdagende baan zelfs, waarin jouw eigen kwaliteiten goed uitkomen en waar jij je fijn bij voelt. We bieden meer:
- SALARIS – in overleg
- 25 VAKANTIEDAGEN – op basis van een fulltime functie
- GROEI – Een baan bij een hard groeiende onderneming in Hardenberg
- KORTING – (maar liefst 50%!) op een verblijf
- SFEER – Goede, vrolijke sfeer met hardwerkende horeca-collega’s
- BORREL – Na het werk een drankje om even bij te komen van en na te praten over je gezellig werkdag
- QUALITYTIME – Naast hard werken maken we altijd tijd vrij voor leuke teamuitjes
Enthousiast geworden?
Solliciteer vandaag nog via esther@asbhoreca.nl met je CV en motivatie. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!