Coronabeleid

Je dient nog steeds (eerlijk) de conrolevragen te beantwoorden. Het RIVM biedt een online gezondheidscheck aan. Deze kun je hier invullen en vervolgens kun je het goedkeuringsscherm laten zien aan onze crew. Hoe makkelijk! De vragen moet je hoe dan ook beantwoorden, voordat je bij de Brasserie mag komen eten – check hier de openingstijden

Om gezellig, maar ook veilig en verantwoord bij de Brasserie terecht te kunnen, hebben we enkele voorwaarden opgesteld. Deze moeten zowel door ons als door jou worden nageleefd.

  • Maximaal 30 gasten per zaal in de Brasserie – 40 op het terras.
  • 1,5 meter afstand houden (m.u.v. huishoudens en tweetallen).
  • Je moet aan een tafel zitten.
  • Vooraf reserveren.
  • Terras alleen open bij goed weer (je wilt immers niet dat je etentje in het spreekwoordelijke water valt).
  • Je komt niet wanneer je ziek bent.
  • Alvorens je wordt toegelaten, antwoord je eerlijk in het checkgesprek.

Lieve gasten,

Een enorme teleurstelling: helaas hebben we onze deuren opnieuw moeten sluiten. We hebben veel tijd en moeite gestoken in het zo veilig mogelijk maken van onze Brasserie, maar kunnen niet open vanwege de maatregelen om het hardnekkige virus tegen te gaan. We hebben ook besloten om geen takeout aan te bieden ondanks de inzet van onze koks, om het virus zo min mogelijk de kans te geven en omdat dit financieel niet haalbaar is.

Ons telefoonnummer 06 82 69 15 09 is momenteel gesloten / niet bereikbaar. Wel zijn wij bereikbaar via mail: info@debelten.nl. Voor dringende zaken kan je van maandag t/m vrijdag bellen met onze receptie kanjers 0523 262 264.

We willen jullie allemaal vragen het advies van het kabinet op te volgen. Let op jezelf, op elkaar en neem je verantwoordelijkheid!! We hopen jullie snel weer te mogen ontvangen in de Brass! 

Veel liefs Team de Belten