Ons team

Wij willen een blijvende herinnering creëren!
Wij vinden het belangrijk dat zowel onze gasten maar ook het dat iedereen die bij de Belten werkt het enorm naar zijn zin heeft. Wij doen er alles aan om een blijvende herinnering mee te geven. Wij als team doen hier iedere dag onze best voor. Al onze producten en ingrediënten zijn met grote zorgvuldigheid uitgekozen en geselecteerd op alleen de beste kwaliteit. Alles uit de streek en vers dat is ons motto.

 

Henriëtte, horecamanager van Brasserie de Belten:
“Met ons team proberen wij iedere gast een blijvende herinnering te geven! Een vrolijke, ontspannen en persoonlijke sfeer vinden wij daarbij erg belangrijk. Wij hopen jullie graag een keertje te ontvangen als gasten in ons prachtige restaurant of op ons sfeervolle loungeterras met uitzicht op de Klautertuin!”

 

Robert, chef kok van Brasserie de Belten:
“Een lekker gerecht is alleen te bereiden als het vers en puur is.  Al ons vlees wordt door slager Gerard Hof uit Hardenberg geleverd, dichtbij en vertrouwd. Gerechten als een saté van de haas, Vechtdal beef en De Belten Burger typeren onze keukenbrigade die haar gerechten met liefde, kwaliteit en creativiteit bereid. Ik nodig je graag uit zodat ik je culinaire verwachting kan overtreffen!”