Kerstborrel, nieuwjaarsborrel & meer

Aanbod

Brasserie De Belten biedt twee schitterende ruimtes voor de zakelijke markt. Eén hiervan is optimaal ingericht voor meetings en focus, maar tegelijkertijd voor ontspanning en gezelligheid. Deze ruimte is voorzien van een beamer met scherm en geluidsinstallatie. De ideale plek om leuke ideeën op te doen, en uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes en personeelsuitjes!

Maatwerk

We werken graag mee aan je wensen en leveren naast vaste borrel-arrangementen ook maatwerk. Neem contact op via horeca@debelten.nl of 06 82 69 15 09 en plan je teamuitje, creatieve sessie en meer vandaag nog bij Brasserie De Belten.

Vergaderen & meer

Naast onze twee creatieve en inspirerende ruimtes, bieden we natuurlijk ook versnaperingen, dranken en extra benodigdheden. Op verzoek regelen wij een flipover, schrijfblokjes en post-its. Tevens kunnen we de zaal afleidingvrij afsluiten met een zwart gordijn.

Borrels, feestjes, meetings...

Kerst- of nieuwjaarsborrel? Sinterklaasfeest? Een teamborrel, presentatie of meeting? Dat en meer kun je bij ons organiseren. Verzamel je wensen, leg ze bij ons neer en wij regelen de rest.

Neem contact met ons op